Spinazie, appel en komkommersap

spinazie appel en komkommersap recept

 

Dit drankje ziet er misschien wel heel erg groen uit, maar is ongelofelijk verfrissend en ook lekker. De komkommer en appel geven samen een friszoet sap, die wordt aangevuld met al het goede van spinazie.

 

Betere weerstand

Dit glas zit vol met vitamines en mineralen, daar word je heel gelukkig van. Met een dagelijkse sap als deze zit jouw weerstand helemaal in de lift en zal je je overall een stuk beter en energieker voelen.

 

Recept: Spinazie, appel en komkommersap

Aantal personen: 1 glas

Bereidingstijd: 15 minuten

Ingrediënten:

1 st komkommer
2 st appels
300 g verse spinazie
Scheutje water

 

Bereidingswijze:

1. Was de komkommer en de appels en indien nodig de spinazie.
2. Snijd de uiteinden van de komkommer eraf en snijd de komkommer in stukken.
3. Snijd de appel in vieren en snijd het klokhuis eruit. Snijd de kwarten weer door de helft.
4. Haal eventuele dikke stelen van de spinazie eruit.
5. Stop alle groente in de sapcentrifuge en vul aan met een scheutje water naar smaak.
Tip: Koop op de markt een grote hoeveelheid groente en fruit en maak een grote batch. Vul kleine flesjes en haal per dag een flesje eruit voor jezelf. Heel erg makkelijk!

 

Voedingswaarde per glas:

Energie: 246 kcal
Koolhydraten: 74.2 g
Eiwitten: 11.2 g
Vetten: 2.9 g
Vezels: 12.3 g

Categorieën: Gezonde recepten
Was dit artikel nuttig?
question-mark-circle
Heb je ergens hulp of advies bij nodig? Laat het ons hier weten!
We streven ernaar je bericht binnen 4 uur te beantwoorden (ma-vr).