Sluiten
Cookiemelding
Deze website gebruikt cookies om bepaalde functies mogelijk te maken en het aanbod te verbeteren. Indien u verder surft gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie.

 

Uw winkelmand
Uw winkelmand is nog leeg
» Bekijk uw winkelmandje

L-Tyrosine 500mg

NOW Foods

Hoogwaardig aminozuur

op voorraad
Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
Gratis verzending vanaf € 25,-
Ophalen bij een PostNL ophaalpunt
COVID-19: Het is erg druk bij PostNL. Het kan zijn dat een bestelling enige vertraging oploopt
120 capsules:
 
13,63
Aantal:


4 - sterren

prima product. Slikt gemakkelijk door en heeft mij geholpen om de druk van de prostaat op mijn urinebuis te verlagen. Ik heb dit gedaan op advies van een natuurgeneeskundig therapeut.

rob - 03 december 2019

4 - sterren

zeer snelle levering

maikel - 01 februari 2018

4 - sterren

Mijn ervaring is goed. Je voelt net wat chiller, minder dat je druk maakt om de dingen. Ik gebruik het om ik een persoon ben die me snel druk kan maken om kleine dingen. Het is een plus punt dus en min punten weet ik zo even niet

Hester - 25 oktober 2017

4 - sterren

ik heb voor mijn schildkier besteld en werkt goed

wladi - 16 juni 2016

1 - sterren

2 weken gebruikt, geen positief effect ondervonden. Maar misschien heb ik het daar te kort voor gebruikt. Een week lang iedere nacht uren lang wakker gelegen en extreme angstklachten en hartkloppingen gehad. Nou heb ik normaal al wel eens last van angstklachten, dus ik zal er ook wel gevoelig voor zijn. Maar zo erg als dit, was niet vol te houden.

Jody - 14 juni 2016

5 - sterren

Ik ben er erg tevreden over.

Spoekeltje - 08 mei 2015

4 - sterren

Prima product.

Nick - 20 februari 2015

5 - sterren

Ik gebruik L-Tyrosine voor een maand nu en ik vind dit product fantastisch, het levert wat het belooft en in mijn geval zonder bijwerkingen! Het verbeterde mijn humeur en hielp me los gewicht. dus ik zeker aanbevelen!

Paula - 22 oktober 2014

5 - sterren

Prima supplement, vooral in combinatie met phenylalanine !

Mirko Ramon Duiker-Moedersheim - 18 oktober 2014

5 - sterren

Als je dit neemt in combi met phenylalanine en sintjanskruid krijg je een top combi. Maar alleen tyrosine werkt ook prima, wel 3 keer per dag gebruiken !

Mirko - 17 februari 2014

Ga naar:

Eerder besteld
Bestelhistorie
winkelwagen
Artikelen: 0
Totaal: € 0
Winkelmand is leeg