Sluiten
Cookiemelding
Deze website gebruikt cookies om bepaalde functies mogelijk te maken en het aanbod te verbeteren. Indien u verder surft gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie.

 

Uw winkelmand
Uw winkelmand is nog leeg
» Bekijk uw winkelmandje

DHEA, 25 mg

Natrol

25mg pure DHEA per tablet

op voorraad
Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
Gratis verzending vanaf € 25,-
Ophalen bij een PostNL ophaalpunt
300 tabletten:
 
34,95
Vanaf 2 stuks
 
29,95
per stuk
p/s
Aantal:


5 - sterren

Good product. Works perfect. Very fast and save shipping.

Paul - 18 oktober 2018

5 - sterren

Alles okay!

Cornelis - 15 oktober 2018

3 - sterren

Mijn reden tot het gebruik van de
DHEA is dat het me een fitter gevoel op zou leveren en de werking zou hebben dat mijn buik vet sneller zou verbranden. Het eerste is gelukt doch voor de laatste reden is het gebruik nog wat te kort vermoedelijk.

Arthur Breugel - 30 juli 2018

4 - sterren

Goede prijs voor 300 tabletten. Dhea is niet overal meer verkrijgbaar, dus de verkrijgbaarheid is ook een pluspunt.

Of dit prehormoon ook echt werkt is moeilijk te zeggen aangezien de effecten vaak pas op lange termijn te merken zijn. Ik zou het in ieder geval niet afraden.

Wat ik wel merk is dat mijn (te hoge) hartslag is gedaald nu ik dit een tijdje is gebruikt. Weet niet zeker of het toeval is, maar tot nu toe werkte er niets tegen. Hartslag is nu 90 i.p.v. 130-140. (de hartslag was ooit 50-60, dus ik ben er nog niet. :-)

Rik - 20 juli 2018

5 - sterren

Ben enorm tevreden met het product

Luca - 20 juni 2018

3 - sterren

Een goed product wat helpt bij overgangsklachten over gelezen in het boek “ de houdbare vrouw “

Ingrid - 10 mei 2018

5 - sterren

Ik gebruik dit product nu 9 maanden vanwege een hormonale disbalans in de overgang. Mijn hormonen zijn nu beter in balans en ik heb nu minder overgangsklachten. Minpunten ben ik nog niet tegengekomen

Anita Elderhorst - 10 april 2018

3 - sterren

Ik ben heel tevreden. Na drie dagen al voelde ik een verschil en ik zag ook het verschil. Ons lichaam is net een spons ,als je je lichaam goed kent, merk je het gauw.

Rossy - 19 februari 2018

5 - sterren

ik neem dit op aanraden van dokter , helpt tegen vermoeidheid

luc - 06 februari 2018

5 - sterren

Ik gebruikte dit product jaren geleden al. Heb toen gemerkt dat ik me veel beter in m'n velletje begon te voelen.
Daarna een tijd niet gebruikt en toen helemaal vergeten te bestellen.
Toch maar weer de behoefte gevoeld het opnieuw te gaan gebruiken wegens allerlei klachten en nu ik ermee bezig ben sinds twee weken, voel ik opnieuw verbeteringen in mijn conditie: minder vermoeid en levendiger voelen.
Dankzij de fantastisch sympathieke prijs bij Bodystore.nl ben ik absoluut van plan dit product bij hen te blijven kopen! Super!

fpo - 18 januari 2018

Ga naar:

Eerder besteld
Bestelhistorie
winkelwagen
Artikelen: 0
Totaal: € 0
Winkelmand is leeg