RUSH Accelerated [ Stacker Nutrition ]

Sterke preworkout
beoordeel dit product zelf

4 - sterren

Werkt opsich wel goed alleen heb je er 5 scheppen van nodig wil je wat voelen..

Mitchell - 28 april 2014
Opmerking: Bodystore.nl impliceert met deze review geen medische claims.

1 - sterren

De smaak is niet slecht, alleen jammer dat het voor mij totaal niet werkt. Krijg alleen maar overal vreselijke jeuk en hierdoor kan ik minder geconcentreerd trainen. Helaas, hoop dat het voor andere wel werkt.

Randy - 15 maart 2013
Opmerking: Bodystore.nl impliceert met deze review geen medische claims.

5 - sterren

Zeer goed spul maar de smaak is afschuwelijk met water. Raad dan ook aan dit te mixen met bijv. een frisse fruitdrank. (Beide smaken)

Je krijgt echt een super goede fitness kick hiervan wat een training altijd ten goede doet.

Hierbij vooral geen cafeïne houdend drankje nemen zoals op het product staat. Dit werkt averechts namelijk!

Wouter - 04 januari 2013
Opmerking: Bodystore.nl impliceert met deze review geen medische claims.

4 - sterren

Werkt zeker, alleen de tintelingen in het gezicht zijn minder.

lars - 21 december 2012
Opmerking: Bodystore.nl impliceert met deze review geen medische claims.

5 - sterren

prima spul

michael zandvliet - 05 september 2012
Opmerking: Bodystore.nl impliceert met deze review geen medische claims.

5 - sterren

bevalt prima

michael zandvliet (zandleeuw1@casema.nl) - 05 september 2012
Opmerking: Bodystore.nl impliceert met deze review geen medische claims.

5 - sterren

he bodystore heb al mijn tevredenheid via mail.doorgegeven .. bangelijk spul die "RUSH" echt waar .. ga zo trainen .. zal binnenkort terug een besteling doorgeven om nog beter te groeien .. ben tevreden over jullie .. thanks en groetjes aan alle freakies als ik goe tainen en vreten ... grtz edje

ed - 30 augustus 2012
Opmerking: Bodystore.nl impliceert met deze review geen medische claims.

5 - sterren

he maten bangelijke die rush .. ben echt tevreden van dit product .. kan echt over mijn limite gaan en goed op gepompt na trainen en ben zeker 10 tot 20 kg verbetert met trainen en hersteld heel snel .. goe bezig zou ik zeggen edje :-):-):-) .. tot binnenkort bodystorefriends grtz edje .

edje - 20 augustus 2012
Opmerking: Bodystore.nl impliceert met deze review geen medische claims.

3 - sterren

Je kracht neemt toe, werkt al reeds na 15 min duidelijk voelbaar.
Spijtig werkt het ook niet zolang +- 1u, je krijgt gewichts en volumetoename.

Magellaan - 06 augustus 2012
Opmerking: Bodystore.nl impliceert met deze review geen medische claims.

3 - sterren

De werking is goed, maar de smaak is vreselijk smerig. Ik heb de tropical lemonade.

Rolf - 20 april 2012
Opmerking: Bodystore.nl impliceert met deze review geen medische claims.

50 doseringen:
€ 44,95
€ 34,95
Tijdelijk uitverkocht!
Artikelen: 0
Totaal: € 0
Bekijk uw winkelmand