Fat Blocker [ M Double You ]

Chitosan, de vet-absorber
beoordeel dit product zelf

5 - sterren

zeer tevreden van dit product
iname bij elke vettige maaldtijd ( veel water drinken en 30 minuten sporten.

mijn nieuwe voorraad werd vandaag besteld met weight loss

mvg, bart

kesteloot - 02 maart 2015
Opmerking: Bodystore.nl impliceert met deze review geen medische claims.

5 - sterren


ik heb dit product gekocht en tevreden ervan.

als je dit inneemt moet je wel iets vettig eten al voor het werkt.
een combinatie : 1 of 2 capsules van Reduxine.

- fatblocker : verwijderd inname van vet in de maaltijd.
- reduxine : verwijderd de resten, geen honger gevoel.

geen bijwerkingen.

ik ben tevreden en mijn weegschaal ook.

kesteloot - 17 januari 2015
Opmerking: Bodystore.nl impliceert met deze review geen medische claims.

4 - sterren

goed en werkend product

avb - 13 augustus 2014
Opmerking: Bodystore.nl impliceert met deze review geen medische claims.

5 - sterren

Ik ben heel content over dit product ben al 10 kilo kwijt

Brecht (Brechtgraulus@outlook.com) - 01 juli 2014
Opmerking: Bodystore.nl impliceert met deze review geen medische claims.

4 - sterren

zelfs met feestdagen lekker gegeten en niets aangekomen.

mooi toch !

charlotte - 02 januari 2014
Opmerking: Bodystore.nl impliceert met deze review geen medische claims.

0 - sterren

Het werkt jammer genoeg van geen kanten,ik hou het gewicht elke dag bij het opstaan bij en is na bijna drie weken nog hetzelfde, ik eet helemaal niet veel en zeker niet vet, ik ben in mei 2010 gestopt met roken na 47 jaar gerookt te hebben en ben 8 kg aangekomen en zou dit er af willen hebben, maar dit lukt helaas niet, erg jammer.
Gr H. A. Risseeuw.

H. A. Risseeuw - 20 december 2012
Opmerking: Bodystore.nl impliceert met deze review geen medische claims.

4 - sterren

Ongewijzigd eetpatroon, na 3 maanden 3 kilo kwijt. Verwacht geen revolutie, maar 1 ding is zeker; ik kom geen gram meer aan en eet nog als voorheen! Voor mij voldoen deze pillen dus zeker!

RAB - 30 november 2012
Opmerking: Bodystore.nl impliceert met deze review geen medische claims.

0 - sterren

Hallo is het jullie niet opgevallen dat je na het nemen van dit product plots behoorlijke harde poep krijgt, en dus erg veel pijn krijgt met het poepen.

en ja ik drink veel en eet genoeg groente en fruit (vezels)

O - 18 november 2012
Opmerking: Bodystore.nl impliceert met deze review geen medische claims.

0 - sterren

Ik ben tijdens het gebruik van deze fatblockers aangekomen, en dat terwijl ik ook mijn eetpatroon had veranderd naar 6x kleinere porties op een dag.

TL - 11 oktober 2012
Opmerking: Bodystore.nl impliceert met deze review geen medische claims.

3 - sterren

Prima product, zeker in combinatie met de Nutrex Lipo 6 black.Ik gebruik het bij een vettige maaltijd.

Yvonne - 10 augustus 2012
Opmerking: Bodystore.nl impliceert met deze review geen medische claims.

Actuele status: op voorraad
Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis!
Gratis verzending vanaf € 20,-
100 capsules:
€ 19,90
€ 16,75

Artikelen: 0
Totaal: € 0
Bekijk uw winkelmand