Fat Blocker [ M Double You ]

Chitosan, de vet-absorber
beoordeel dit product zelf

5 - sterren

Ik ben heel content over dit product ben al 10 kilo kwijt

Brecht (Brechtgraulus@outlook.com) - 01 juli 2014
Opmerking: Bodystore.nl impliceert met deze review geen medische claims.

4 - sterren

zelfs met feestdagen lekker gegeten en niets aangekomen.

mooi toch !

charlotte - 02 januari 2014
Opmerking: Bodystore.nl impliceert met deze review geen medische claims.

0 - sterren

Het werkt jammer genoeg van geen kanten,ik hou het gewicht elke dag bij het opstaan bij en is na bijna drie weken nog hetzelfde, ik eet helemaal niet veel en zeker niet vet, ik ben in mei 2010 gestopt met roken na 47 jaar gerookt te hebben en ben 8 kg aangekomen en zou dit er af willen hebben, maar dit lukt helaas niet, erg jammer.
Gr H. A. Risseeuw.

H. A. Risseeuw - 20 december 2012
Opmerking: Bodystore.nl impliceert met deze review geen medische claims.

4 - sterren

Ongewijzigd eetpatroon, na 3 maanden 3 kilo kwijt. Verwacht geen revolutie, maar 1 ding is zeker; ik kom geen gram meer aan en eet nog als voorheen! Voor mij voldoen deze pillen dus zeker!

RAB - 30 november 2012
Opmerking: Bodystore.nl impliceert met deze review geen medische claims.

0 - sterren

Hallo is het jullie niet opgevallen dat je na het nemen van dit product plots behoorlijke harde poep krijgt, en dus erg veel pijn krijgt met het poepen.

en ja ik drink veel en eet genoeg groente en fruit (vezels)

O - 18 november 2012
Opmerking: Bodystore.nl impliceert met deze review geen medische claims.

0 - sterren

Ik ben tijdens het gebruik van deze fatblockers aangekomen, en dat terwijl ik ook mijn eetpatroon had veranderd naar 6x kleinere porties op een dag.

TL - 11 oktober 2012
Opmerking: Bodystore.nl impliceert met deze review geen medische claims.

3 - sterren

Prima product, zeker in combinatie met de Nutrex Lipo 6 black.Ik gebruik het bij een vettige maaltijd.

Yvonne - 10 augustus 2012
Opmerking: Bodystore.nl impliceert met deze review geen medische claims.

0 - sterren

Ik ben bezig om af te slanken en gebruik heel weinig vet, suiker en koolhydraten. Bij het instituut kon ik fatblockers kopen voor het geval dat je toch een keer vetter moet eten. Omdat ik die pillen te duur vond en naar aanleiding van de bevindingen van deze fatblocker heb ik deze gekocht om te gebruiken tijdens mijn week vakantie in Duitsland. Wij verbleven in een hotel op basis van HP, met het diner in buffetvorm. Konden dus wel het magerste gerecht kiezen. Ik heb 's avonds, een half uur voor het eten, 3 capsules genomen en zo mager mogelijk gekozen. Het resultaat was dat ik niet meer naar het toilet kon, ondanks elke dag 2 tot 3 uur wandelen en ik was na 6 dagen 1,5 kilo zwaarder.
Mijn man heeft er niet zo naar gekeken om magere gerechten te kiezen en hij nam ook de toetjes. Hij kon wel naar het toilet, maar was 2,8 kilo zwaarder. Voor ons werken deze Fat Blockers dus helemaal niet!

Trudy - 24 juni 2012
Opmerking: Bodystore.nl impliceert met deze review geen medische claims.

5 - sterren

Ik ben ongeveer 1 jaar geleden begonnen met deze fat blockers. Om een snellere start te hebben met afvallen. Bij diëten e.d. ging het mij niet snel genoeg of was het dieet te eentonig, of had ik altijd honger, waardoor ik ermee stopte.

De eerste 3 weken heb ik bij ieder avondmaal 2 of 3 fat blockers genomen (lag eraan hoe vet het eten was) en ik verloor 4 kilo. Dit kwam ook doordat ik sneller het gevoel had dat ik vol zat en daardoor 's avonds geen trek had in iets lekkers.

Daarna nam ik de fat blockers alleen bij echt vette maaltijden (denk aan afhaal/patat). Ik ben ondertussen 10 kilo kwijt en dus erg tevreden over dit product.

Karin - 17 mei 2012
Opmerking: Bodystore.nl impliceert met deze review geen medische claims.

5 - sterren

Onlangs hebben wij voor het eerst kennis gemaakt met deze fat-blocker en we moeten zeggen dat hij ons prima bevalt. We gebruiken de fat-blocker niet dagelijks maar uitsluitend voor de wat vettere maaltijden (pizza, frites, etc.) en komen dan niets of bijna niets aan, waar dit voorheen (zonder de fat-blocker) zomaar een kilo kon zijn.
Kortom, wij zijn zeer tevreden en hebben de 2e bestelling inmiddels al geplaatst en ontvangen.

Jeroen - 25 april 2012
Opmerking: Bodystore.nl impliceert met deze review geen medische claims.

Actuele status: op voorraad
Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis!
Gratis verzending vanaf € 20,-
100 capsules:
€ 19,90
€ 16,75

Artikelen: 0
Totaal: € 0
Bekijk uw winkelmand